Het platform dat aanbesteders en bedrijven verbindt

Ervoor zorgen dat Oost-Vlaamse aanbesteders en ondernemers makkelijk de weg naar elkaar vinden: dat is exact wat dit platform doet. Want als aanbesteder maak je hier in enkele klikken een opdracht kenbaar aan Oost-Vlaamse ondernemers voor wie jouw opdracht interessant kan zijn.

Oost-Vlaamse bedrijven ontvangen op hun beurt - na een eenmalige, gratis registratie - automatisch een e-mail wanneer een aanbesteder een voor hen relevante opdracht op dit platform post. Bedrijven geven zelf aan in welke sectoren ze actief zijn en wat dus voor hen interessant is.

Zo weten aanbesteders dus welke bedrijven al dan niet een bestek willen ontvangen van hun opdracht. De aanbesteder heeft wel nog de mogelijkheid om een selectie te maken uit de lijst van geïnteresseerde bedrijven.

Kortom: snel en efficiënt, voor zowel aanbesteders als bedrijven!

Bereik zoveel mogelijk lokale bedrijven

Heb je als aanbesteder een nieuwe opdracht? Publiceer die dan snel op dit platform. Bij de specificaties van je opdracht kies je uit een handige lijst van bedrijfssectoren. Daarenboven kan je aangeven of je enkel bedrijven uit jouw gemeente of naburige gemeente op de hoogte wilt brengen, bedrijven binnen het werkingsgebied van de streekintercommunales of zelfs alle bedrijven uit Oost-Vlaanderen.

Alle bedrijven die in aanmerking komen, krijgen vervolgens automatisch een e-mail met informatie over jouw opdracht. Daarbij kunnen ze aangeven of ze al dan niet geïnteresseerd zijn en krijg jij een handig overzicht van alle Oost-Vlaamse bedrijven die graag het bestek van jouw opdracht willen ontvangen.

Steeds op de hoogte van nieuwe aanbestedingen

Na een eenmalige en gratis registratie word je als bedrijf automatisch op de hoogte gehouden van mogelijk interessante opdrachten. Registreer je nu.

  • Je vult jouw bedrijfsgegevens eenmalig in.
  • Je duidt aan in welke sectoren je actief bent.
  • Plaatst een aanbesteder een nieuwe opdracht die voor jou interessant kan zijn en ligt jouw bedrijf binnen zijn/ haar opgegeven zoekregio? Dan ontvang je automatisch een e-mail met informatie over de nieuwe opdracht.

Nieuwe opdracht? Maak ze hier kenbaar

Bereik met weinig werk en moeite alle bedrijven in Oost-Vlaanderen die interessant zijn voor jouw specifieke opdracht!

Registreer je nu
Nieuwe opdracht? Maak ze hier kenbaar

Veelgestelde vragen

Dit platform kwam tot stand in samenwerking met de volgende organisaties: UNIZO Oost-Vlaanderen, Provincie Oost-Vlaanderen en streekintercommunales DDS, Interwaas, SOLVA en Veneco. Het is opgemaakt naar analogie met het platform "Aanbestedingen in Limburg". 

 

 

Neen. Je kan enkel de straal uitbreiden. Stel dat je aangeeft dat je alle bedrijven binnen een straal van 10 kilometer wil aanschrijven en er weinig geïnteresseerden zijn, dan kan je die straal vergroten. Een opdracht verwijderen kan ook. Bedrijven die reeds hadden aangegeven geïnteresseerd te zijn, krijgen dan automatisch een e-mail met de mededeling dat de opdracht verwijderd is.

Inloggen kan eenvoudig via de website www.regioleverancier.be. Eenmaal op de website, klik je op inloggen. Daar dien je het e-mailadres in te geven waarmee je eerder geregistreerd hebt.

Is je e-mailadres gekend in het systeem? Dan zul je een e-mail ontvangen met een inloglink. Deze link is één uur geldig. Dan rest je enkel nog op de link te klikken! 

Aankoopbeleid in de praktijk

We beschikken over tal van handige publicaties en leidraden ter ondersteuning van de samenwerking tussen Oost-Vlaamse bedrijven en lokale besturen. Hoe dien je als ondernemer succesvol een offerte in voor een overheidsopdracht? Hoe kan je als lokaal bestuur ondernemers maximaal kansen geven bij aanbestedingen? Hoe neem je duurzame criteria op in je bestek?

Laat je inspireren